1247498954_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No mutta sehän tietää ainoastaan sitä, että voi ladata viereen suklaata, tempaista vällyn korviin ja lukemista näppeihin. Paitsi että suklaat on syöty!
Mukavia tällaiset selvästi tuhruiset ja harmaan päivät, ei tarvitse edes  yrittää tehdä mitään. Ei sen puoleen, eipä tuota tarvitse muulloinkaan. Kovin on tullut itselleen armolliseksi.


Siitäs saivat, kesän suurenmoisuuden suitsuttajat, kastelkoot nyt varpaansa! Nauru


Syksydiggarina olen saanut mielipiteestäni vähintäänkin  kummallisia katseita ja kiihkeitä kannanottoja. Siis minun henkilökohtaista mielipidettäni vastaan on suorastaan hyökätty. Kumma juttu, että pitää perustella, minkä vuoksi pidän eniten syksystä. Kaikki vuodenajat ovat omalla laillaan mukavia, mutta syksy on parhaimmuutta!
Olen perustellut asian niin, että kesällä pitäisi aina olla aurinkoista, lämmintä ja vedet lämpimiä. Talvella tulisi olla kristallinkirkkaat hanget, pilvetön taivas ja hyvät hiihtokelit. Kevään tulisi alkaa ajallaan, lumen sulaa sopivasti, lintujen tulla tiettyyn aikaan (tulevatkin raasut joskus lumen sekaan), kukkien ja muiden vihreiden puskea esiin ajallaan, ja kaiken muuttua kuin taikaiskusta vihreäksi.

Mutkun harvoin se ihan niin menee!

Syksy saa olla sellainen kuin sen oletetaan olevan! Sadetta, loskaa ja pimeää. Kaikki mikä siitä poikkeaa on positiivista. Ja kuulakkaita syysaamuja ja muutenkin raikasta säätä, vä
rikästä syysmaisemaa ja raikkaita uimavesiä ei voita mikään!
Ja se kynttilä palamaan pimeän keskelle, eikä se lasillinen punkkuakaan syletä.
Saa olla eri mieltä!

1247499848_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt sukellan  Tapperin tekstiin…
…ottakoot muut aurinkoa Cool