1252517433_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt päästään asiaan!
Syksy on tullut, ja sen suurenmoisuuden suitsutusta saattaa seurata useammassa postauksessa. Nämä vaahteranlehdet keräsin aamulla pihamaalta roskista viedessäni.

Kauppareissuun tuli pieni mutka, kun tarkkailin säätä, ja tulinkin siihen tulokseen, että kurvaan kaupan sijasta Laajavuoreen. Kävelysauvat kuuluvat kiinteästi autoni takapaksiin, samoin lenkkarit ja uikkari. Survaisin lenkin sauvojen kera. Lämmintä oli parikymmentä astetta, sininen taivas, ja lämmin lounatuuli puhalteli koivuista keltaisia lehtiä alas, ja pyöritteli ne keltaiseksi matoksi tennareiden alle.
En keksi, mitä olisi puuttunut.
Metsässä kyykisteli sienestäjiä, Vuorilammessa sain pulikoida tällä kertaa keskenäni. Oman erikoisuutensa aiheutti ajoittain kuuluva kahina ja läpsäys. Hyppyrimäessä oli alkanut treenikausi ensi lumia varten. Tiedä vaikka siellä itse M. Nykänen olisi tullut suksineen alas.

Mutta asiasta seuraavaan, taisi jäädä syyssiivous toisesta päästä vähän vajaaksi. Alku oli rivakka, toivottavasti olette toipuneet reseptikansion päivityksestä.
Nytpä voittekin ottaa käsittelyyn sukka- ja kalsarilaatikot. Roskikseen kaikki ”näitävoivieläpitääpitkiksienalla“-sukkahousut, siis silmäpakoiset rysäpöksyt, joita tulee takuuvarmasti uusia lisää. Samoin kaikki kahvakalsarit, siis ne joista jää kahvat käteen kun kiskaisee vyötärölle. Älä väitä, ettei sinulla ole sellaisia. Jokanaisella on.

Audisukupuoli voi harventaa suksivoidepakista kaikki aloitetut purkit. Uudethan joka tapauksessa ostetaan kun hiihtokausi alkaa.

Näillä eväillä pitäisi viikko vierähtää.
Patikkakenkien pohjat ovat sen verran jäähtyneet , että joudun jatkamaan vähän kesken jäänyttä syyslomaa ensi viikolla.

Raikkaita värikylläisiä syyspäiviä!

1252517614_img-d41d8cd98f00b204e9800998e