1260686946_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kiitosta vaan kovasti kaikille nimipäiväonnitteluista.

Erityiskiitokset pohjoiseen Keski-Suomeen. Ensimmäiset onnittelut tulivat sieltä ihan perinteisellä pahvikortilla (ja tyylille uskollisena niin tuhannen täyteen kirjoitettu, että hyvä että postimerkki sopi sekaan). Sieltä tulee vielä joskus ihan oikealle paperille kirjoitettu kirjekin, jonka männeinä vuosina tiputti luukkuun postinkantaja, nykyisin kai joku Itellankantaja. Niitä kirjeitä arvostan suuresti. Kiitos!

Kortista tuli mieleen nämä jo joitakin kertoja aiemmin mainitsemani entiset työtoverit kymmenien vuosien takaa. He yllättivät joskus Lucian päivänä kynttiläkruunulla. Se ei tottavie ollut ihan perinteinen Lucia-kruunu, mutta kynttilät siinä oli… kruunukynttilät.

Kerran työmatkallamme herkistivät mieleni ja luultavasti koko vaasalaisen hotellin asukkaiden mielet etenemällä hotellin käytävällä kulkueena, repimällä tulitikkuja kynttilöiden puuttuessa, kantamalla paperipussissa munkkeja ja kupissa “Rinssieverstiä” ja luonnollisesti laulamalla niin moniäänisesti kuin heitä sattui olemaan Santa Luciaa.

Toivat vielä lahjaksi myrkynvihreät, ruudulliset, kirkkaanpunapohjaiset aamutohvelit, jotka olivat sekamuoto ainoista ja reinoista,

Lämmöllä muistan…