1267601775_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mikäs se tänä aamuna herätti jollei jäteauton jyrinä. Mikä siinä nyt on niin kummallista. No kun luulin, että aloittivat lakon eilen.
Silloin kun olin vielä työssä, lakko oli sitä, ettei menty töihin. On tainneet säännöt muuttua tässä männävuosina. No eihän siinä mitä, hyvä että roskat kulukee.
Toivottavasti myös ihmiset pääsisivät kulkemaan autoteillä, ettei tarvitsisi luottaa pelkästään VR:n raideliikenteeseen. Vaikka laulaahan talent-Laamanen VR:n mainoslaulussaan, että “älä niin väitä että junasi meni jo, aina uusia tulee ja joku perille sinut vie“. Kai se on niin kun aikoo annetaan.

Vielä sananen olympialaisten mitalitavoitteista. Kuulin juuri radiosta, että tavoite oli asetettu, ei suinkaan kisojen alla, vaan joidenkin edellisten kisojen (liekö ollut kesäolympialaiset, en niin tarkkaan kuunnellut) menestyksen mukaan. Olisikohan ihan oikeasti syytä nyt tutkia noita tavoitteenasetteluja. Itse urheilusuorituksia ei kannata varmaan sen enempää ruotia. Tekevät parhaansa ja katsovat mihin se riittää.

1267601749_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nyt ei mikään ole mitään, jollei ruokavalioon kuulu Goji-marjoja. Kasvavat Himalajan rinteillä, ja niitä pidetään yhtenä maailman ravinteikkaimmista marjoista. Ulkoisesti muistuttavat kuivahtaneita rusinoita.
Sisältävät 21 mineraalia, aminohappoja B-, E-, ja C-vitamiinia. Antioksidanttien lähteenä ovat parempia kuin mustikka tai granaatiomena, beetakaroteenia enemmän kuin porkkanassa, proteiinia 13 prosenttia.
(Sitä minä aina ihmettelen, millaisilla mittareilla saavat noinkin tarkkoja lukuja).
Parantavat näköä, vastustuskykyä, suojaavat maksaa ja munuaisia, parantavat unen laatua ja seksuaaliterveyttä, vaikuttavat mielialaan. Vaikuttavat suotuisasti verensokeri- ja rasva-arvoihin.

Tieteellistä näyttöä väitetyistä vaikutuksista on kuitenkin vähän Silmänisku

Nyt odottelemaan vaikutuksia. En tiedä kuinka pian ne on nähtävissä….jännää…