Mikään ei ole niin nopia käänteissään kuin miehen mieli. Mennäänkö hei lakkoon, no mennään, no jos kuitenkaan ei viitsitä olla siinä, no mutta ollaan nyt edes yön yli kun alettiin.
Hyvä, että loppui heti alkuunsa, vaikka ei tainneet tulokset olla sitä mitä työntekijät odottivat. Mitä siitä, kunhan isomman tason miettijöillä on hyvä mieli. Kuinkahan moni lakko jäisi alkamatta, jos asiaa kysyttäisi ihan niiltä lakkoon meneviltä/joutuvilta työntekijöiltä.
Olisi mielenkiintoista seurata, jos valtakunnansovittelijana olisikin nainen.Nauru Niin uhkarohkeaa valintaa ei varmaan uskalleta edes ääneen ajatella. Saattaisi olla, ettei toimittajien tarvitsisi oven takana korva ovessa yrittää kuulla, mitä neuvottelusalissa puhutaan. Mahtaisi kuulua höristämättäkin.

No, nyt sitä on hamstraajilla kuivaa leipää useammaksi viikoksi kaapissa.


1267688916_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Nyt on ihan pakko vielä vähän muistuttaa vankkuuverista. Sitten saa hiihtohommat (jotka ovat saaneet uskomattoman suuren sijan näissä postauksissani) olla. Tai ainakin melkein… Cool
Taisin eilen ihan omassa ajatusmaailmassani kehitellä ajatuksen, joka tämän aamun lehdessä oli sitten painettuna. En tainnut olla ihan hakoteillä ajatuksineni…

Kolmas eilisen aiheen päivitys ei anna aihetta suurempaan hurraukseen. Ei ole goji-marjoista ainakaan ulospäin näkyvää valaistumista seurannut. Katellaan… jos se vaatii useamman päivän käytön.