Tutkailin näitä postauksiani. Voisi luulla, etten tee muuta kuin hiihän ja pilikin. Kyyyyllä minä muutakin, esimerkiks eilen kävin vaihteluksi kolesterolikokeissaHymy.
Eihän siinä, mutta kun hoiturit olivat juuri eilen päättäneet kartuttaa tyky-rahastoaan leipomalla pullaa ja tuomalla sitä laboratorioon vievän käytävän varrelle myyntiin. Lämpimän pullan tuoksu sai pistämään puolijuoksuksi pullapisteen ohi muillakin kuin minulla. Suurin osa porukasta, kuten myös minä oli varmaan joutunut olemaan edellisestä illasta lähtien syömättä. 

1270843493_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Takaisin tullessa se sama jono, joka oli ilmoittautumisluukulla ollut hetki sitten, oli jonottamassa kuumaa pullaa, jota hoiturit kiidättivät pellillisen toisensa jälkeen suoraan uunista.
Mitenkään olematta feministi tuli siinä mieleen, että näinköhän miesvaltaisessa työpaikassa kartutetaan tyky-rahastoa pullaa leipomalla ja myymällä. Rohkenen eppäillä…Päättämätön


Arvatkaapa maistuiko uunituore korvapuusti ja kahvi reilun kellonympäryksen paastonneelle.
Jotenkin siitä tylsästä reissusta tulikin ihan hyvälle tuulelle. Ja kun vielä tänään lääkäri soitti tuloksista, että kolesteroliarvot olivat laskeneet lähes ihannetasolle, tuli tästäkin päivästä ihan mukava.
Ei olisi parikymppisenä arvannut miten pienestä se tulee hyvä mieli näillä kymmenillä … pullasta ja kunnon kolesteroleista.Nauru