Just niin, ei mitään shoppailua. Eikä kuitenkaan mikään ruoanlaitto postaus. Voisin vapaasti suomentaa, että ostelua… ruokatarvikkeiden.
Onko kenellekään muulle käynyt niin, ettei pysy mukana, ei oikein jaksa edes asian eteen rimpuilla, milloin se asia on niin, ettei elintarviketyöntekijät taho, ja milloin eivät saa mennä töihin. Minen ainakaan ole jaksanut seurata asiaa.
Ei niin, etteikö lakko-oikeutta saisi olla, ja onhan tietenkin työnantajallakin oltava oikeus puolustaa itseään. Jotenkin ei vaan ole jaksanut sinnitellä kaikissa käänteissä mukana.
Se jauhelihapaketti on löytynyt kaupan liha-altaasta, olipahan teurastajat työssä eli ei… ainakin toistaiseksi.
Ja ainahan voi lähikaupasta kipaista sen maksalaatikon ilman rusinoita. Ai miten niin ilman rusinoita, no tietenkin sen tautta, että seuraavalla kerralla voi ostaa rusinallisen, ja taas tuli vaihtelua ruokapöytään.


1272362387_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Minkä ihmeen takia pitäisi olla seitsemääkymmentä erilaista leikkelepakettia ja saman verran juustolaatuja. Hyvä ihme, joskus ovat syöneet puun kuortakin, eikä siinä varmaan  nenä rypyssä inisty, että nyt on nuoren männyn kuori lopussa, pittää ottaa vanhaa. Eikä tainnu olla ylipaino- eikä kolesteroliongelmia.
Muutenkin oudoksuttaa nykyinen ostelu.
Kauppaan mennään pyörimään ja katselemaan löytyykö sieltä jotain ostettavaa. Taatusti löytyy, sitä vartenhan ne on hyllynsä täyttäneet ja ovensa avanneet (silloin kun eivät ole lakossa).  Eikö olisi helpompi siellä kotona katella mitä puuttuu, ja lähteä hankkimaan puuttuvia tarvikkeita.
Jollei ite ole selvillä mitä puuttuu, niin kauppiaat kyllä tietää, mitä itse kukin tarvii.
(Hmmm, taitaa olla menossa kriittinen päivä)Päättämätön

Ei taida tarvita mainita, etten ole shoppailuihmisiä. Ei äkkiä tule mieleen mitään tylsempää ajanvietettä kuin marhata kaupoissa hypistelemässä… hohhoijaa…

***EDIT***   Nyt on vähän lisättävä tähän postaukseen (posmennukseen).Kävin tuossa illansuussa ostamassa kissanruokaa, ja tulin kotiin erään operaattorin mokkula kainalossa. Mahdoton moottoriturpa sai minut puhutuksi ympäri tavaratalon käytävällä. Lähestulkoon ilmaiseksi saan huippunopean yhteyden tietoturvineen. Siinä on kahden viikon koeaika.

HUOMENNA VIEN POIS!

Eihän sillä paskalla saa tehdyksi edes nopeustestiä kun on niin hidas.
Että se niistä heräteostoista
. Nauru