Se on rallia nyt!

Mistäkö sen tietää. No esimerkiksi siitä, että ennen kuin ralli on vielä edes startannut, pankin nostoautomaatista oli jo  viiskymppiset loppu. Pienempi raha ei niissä karkeloissa mittäää…
Ja on siitä jotain ollut lehdissäkinNauru. Kaupungin keskusta ja ympäröivät maisemat ovat myös saaneet osansa moottoriurheilutapahtumasta. Ylinopeussakkoja on jaeltu runsaskätisesti. Viime yönä heräsin niin mahdottomaan pärinään, että luulin jo rallin alkaneen. Eihän siinä, joku kokeili ajopeliään, lähteekö siitä ääntä.

Lähti!

Muutamana aiempana kesänä olen osallistunut talkoolaisena rallitouhuihin. Se on tiennyt 12-14 tuntisia “työpäiviä” viikon verran ennen, ja saman verran jälkeen tapahtuman. Työn täyteistä, välillä mehut täysin lopussa, ja kuitenkin mukavaa.
Katselin tuossa viime kesäistä postaustani aiheesta (Jyväskylä-osiossa). Tyytyväinen olen, ettei näillä helteillä ole tarvinnut solmia telttojen naruja, kuskata virvoitusjuomakoreja ja -tankkeja, kantaa terassikalusteita, sutia asfalttia (harjalla) ja kerätä säkkitolkulla rutattuja oluttuoppeja. Puhumattakaan tukkoon menneiden vessojen siivoamista…Huuto.

Nyt voi osallistua “tiskin” toiselta puolen moottoriurheilutapahtumaan.
Taitaa jäädä väliin…