1283268221_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Meerille kiitokset tunnustuksesta. Tässä tulee ne seitsemän asiaa, jotka tämä tunnustus velvoittaa kertomaan itsestäni.


- Kahvin juon porsliinipotista, joko kuppi tai muki, mutta ei missään nimessä muovi- eikä lasikuppi. Retkiolosuhteissa kuksa on ehdoton.Yhtä tarkkaa on muiden juomien kanssa, olut tuopista tai olutlasista, konjakki aromilasista, snapsi omastaan, puna- ja valkoviini omastaan jne. Vesi juodaan kirkkaasta lasista. Lautaset voi olla vaikka paperia tai muovia, mutta juoma-astia on oltava oikeaoppinen.

- Se taitaa ollakin jo tiedossa, että pidän syksystä, kylmissä vesissä uinnista ja vanhasta jazzista.

- En omista televisiota.

- Olen lähestulkoon aina paljain jaloin, kesät talvet. Sukkahousuja en voi sietää, enkä käytä niitä kuin hautajaisissa, jos on hame päällä.

- Osaan sekoittaa korttipakan räpsäyttämällä (siis pakka jaetaan kahteen ja lasketaan vuorotellen kortit vauhdilla toinen toisensa lomahan).

- Viihdyn hautausmaalla. Kastelen vieraitakin hautoja, ja olenpa ottanut yhden ihan ventovieraan Tiltan ja Nestorin haudan “hoitooni”. Pelkäsin että laputtavat haudan hoitamattomana ja ottavat uudelleen käyttöön.

- Leipäni olen repinyt mm. kantamalla painavia laatikoita ja konttailemalla pöytien alla. (Asentanut tietokoneita ja kuskannut niitä asiakkaille,  ja konttaillut vetelemässä tietoliikennepiuhoja pöytien alla).

Olen kehnonlainen laittelemaan eteenpäin mitään. Mutta tunnustus kuuluu kaikille, jotka piipahtavat blogissani, ja ketkä haluavat tämän ottaa. Silivuplee!