Eikö nyt mittään aihetta ole, mistä tänne jorinoisi. No on on, mutta ei aina tahdo irrota.

Kumma on, jollei toppahousun vetoketju mahdu kiinni maaliskuussa. Sen verran tiukkatahtista on jumppa, josta juuri palailin. Vetäjä on latinotanssien opettaja, ja vauhti sen mukaista. Kyllä siinä eläkeläisten kakkulat huurtuu. Käsikopelolla piti kotiin tulla, kun ei nähnyt kakkuloiden läpi. Niin olivat sumeat.
Tempaisin siinä voimaannuttavan juoman, joka kuulemma palauttaa tarvittavat proteiinit ja hiilihydraatit liikuntasuorituksen jälkeen. Kylmää kaakaota muistuttaa, mutta uskotaan että toimii kun niin purkin kuppeessa sanotaan..

1288607910_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Marraskuun masennuksenkaatajat, voimajuoma, kalaöljy-vitamiinikapselit, eikä punasipulistakaan haittaa ole.

Sekin tässä kummastuttaa, milloin liikkumisesta on tullut liikuntaa ja vielä liikuntasuoritus. Eikös kaikki liikkuminen ole tärkeää. Ei se kauppaan fillarilla vinttaaminen ole yhtään huonompi liikuntasuoritus kuin salilla huhkiminen.
Kaikkea pitää suorittaa, kummallista!

Tämän linkin takana on mielestäni aika lystikäs juttu. Omat lantiot ei (vielä) taida taipua tuohon vauhtiin. Katsellessakin tuppaa tulemaan hiki. Nauttikaa vauhdista ja ennen kaikkea tunnelmasta.

http://www.youtube.com/user/TiinaLovesZumba#p/a/u/0/UbGMN3NGhgM

Nyt on henki tasaantunut sen verran äskeisestä jumpasta, että taidan siirtyä lämmittämään eilisen nakkikeiton lounaaksi.

Hyvää maailman vegaanipäivää kaikille, myös meille einiin vegaaneille!