1289566366_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Itellankantaja tuuppasi äsken luukusta pehmustetun kirjeen. Ilahduin kovasti, kun kesken siivouksen sellainen yllätys pelmahti. Arvelin sen olevan lehtifirmalta, jonka leikkaa-liimaa touhuista kirjoittelinkin syyskuulla. Oikein arvattu!
Kaikkien niiden muiden etujen lisäksi oli luvattu myös helmet, ja ne siinä kirjekuoressa olikin. Ja vielä lisäksi yllätyksenä digitaalinen kuumemittari. Sitä ei edes oltu luvattu. Aika paljon oli tarvittu pakkausmateriaalia. Helmet olivat sellofaanipussissa joka oli sellofaanipussissa, ja lisäksi oli vielä irrallaan  helmien säilytyspussi. Digitaalimittari oli pahvilaatikkoon pakattuna. Ehjiä olivat, ehjiä ja ehjiä, siis mitään sirpaleita ei ollut joukossa.
Tuuppasin tietenkin hienon digitaalin siinä kainaloon kesken siivouksen, 34,5:een nousi. Tuumailin, että eiköhän siinä lämmöt nouse ennen kuin siivous on loppusuoralla. Mittasin siivouksen jälkeen, 33,9.
Nyt on kaksi vaihtoehtoa:
Siivous on sujunut liian verkkaiseen tahtiin
tai
olen vakavasti sairas.
Niin, tai voihan siinä mittarissakin olla jotain sanomista, se olisi jo kolmas vaihtoehto.
Helmet voin rykäistä varmaan huomenna hirvipeijaisiin neulepuseron päälle, vai olisikohan nuo liian “arvokkaat” sellaisiin kinkereihin.

Lehdenhän minä ainoastaan halusin ja tilasin, ja se on tullut. Ihan kelpo lehti, vaikkei sen lukemiseen mene puolta tuntia kauempaa, ja ilmestyykin ainoastaan kerran kuussa (luultavasti). Ei sen puoleen, ei muidenkaan viikkolehtien lukeminen tuntia kestä.
Päivittäisestä sanomalehdestä en suoriudu tunnissa.
Viikonloppuja kaikille!