Avaruuslentoja, leheltä luin!

Kaikki aina verkkokaupasta vaikka mitä tilaa ja ostelee. Sitä rallia en ole vielä oikein ottanut omaksi toimintatavakseni. Paitsi yhden kiirepakolaisen “kiireetön” mukin tilasin verkkokaupasta. Siitä maistuu kahvi rauhalliselle, kiireettömälle

Siis voisi tehdä ennakkovarauksen avaruusmatkalle verkkokaupasta, jonka myyntiartikkeli on kokemukset. Tai en minä nyt niin tarkkaan lukenut, joko siellä on jonotuslista. Ei ihan näillä lumilla taida päästä vielä matkaan.

Saattaa olla, ettei ole minun juttu. En tykkää odottelusta. Kampaajallekin yleensä soitan aamulla, että kai tänään pääsee. Kampaaja jo nätisti ehdotti, että katottaisiko seuraava aika jo valmiiksi edellisellä kerralla. Suostuin, vaikka mistäs sitä ihminen voi tietää, osuuko se just oikeaan päivään se aika. Sen tietää vasta aina aamulla. Eikä ole osunutkaan. Perruuttanut olen aika monta sopimatonta aikaa.

Mutta tarkemmin ajatellen, vastahan pari viikkoa sitten tein verkkokauppaostoksen. Kantri-lehden verkkokaupassa oli myynnissä teepaita, jonka ehdottomasti halusin. Tilausta sisään, maksu perään, ja postiluukkua vahtimaan, milloin kolahtaa.
Viikko meni, ei tapahtunut mitään. Kun en oikein tiedä, kuinka verkkokaupassa on pitkät jonot, ehdin jo hätääntyä. Ja eikun sähköpostia puotiin, että onkohan tilaus tullut perille ja rahat ja milloin paita tulee.
Ei, en tosiaankaan sitä lyhythihaista paitaa nyt tarvitse, mutta luonnehtisikohan tuota tapaani toimia vähän malttamattomaksi.
Nätti vastaus tuli, että vähän on ruuhkautunut homma, kun yhtä aikaa tuli niin paljon tilauksia.

On meitä nyt ensi kesänä sitten runsaasti…
…ylämaankarjapaitaisia.

1297274516_img-d41d8cd98f00b204e9800998e