Blog-tunnustus.jpg

Kopsahti tunnustus, pyytämättä ja yllätyksenä, kuten lyhytaikaiselle naispääministerillemme faksi vuosia sitten.
Kiitos Paula !
Mukavalta tuntuu.

Tämä tunnustus ei vaadi mitään selontekoa omista omituisuuksista.
Haluan jakaa tämän ilon kaikkien uskollisten blogikamujen kesken.
Olkaat hyvät!
Laitetaan nyt muutama oikein nimellä:

Kiirepakolaiselle:
Kp suihkii sutilla, kameralla, tietokoneella ja ties millä välineellä toinen toistaan upeampia teoksia blogiinsa. Erikoisuutena hän kerää  tärkeystavaroita ja tärkeysasioita. Välillä hän pakkaa ne reppuunsa, lyö päähänsä lierihatun ja käteensä ryhmysauvan, ja huiskaisee itsensä Torpalle. Siitä kuuluu todella ääni: HUISKIS!

Hannille:
Hanni on sitkeyden ja periksiantamattomuuden perikuva. Kirjoittelee asioista niiden oikeilla nimillä silloin kun asiat on päin p**settä, mutta löytää asioista kyllä sen positiivisen puolenkin. Mökki on rakas pakopaikka Hannille.

MK:lle
MK pistää useimmiten kirjoituksillaan miettimään asioita vähän syvempää. Empaattisena henkilönä pitää huolta heistä, ketkä huolehtimista tarvitsevat. Ei säikähdä traktorin pukkia eikä rankametsää. Taitaa jopa nauttia vähän ronskimmista touhuista.

Vilukissille:
Vilukissi on Tättähäärien Äiti. Varmat aamunaurut saa hänen blogistaan. Ihan vaan omia touhujaan raportoi. Jälkeä syntyy.
Erityisesti nyt vilukissi on mielessä. Elämme muuttotouhujen keskellä kumpikin, ja tuskaa tuntuu tuottavan lähes eniten aikuisten lasten kamppeiden kanssa. Lapsilla ei taida olla mitään huolta. Kyllä se äiti niille paikan keksii uudessa kodissakin.
Tsemppiä!