Ajattelin vähän muuttaa blogin genreä (jota ei tähän asti ole edes ollut). Tyyli- ja pukeutumisblogi  tästä sukeutuu yhden postauksen verran. Useampaan ei ole eväitä.

1310106463_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Retro-Regina aloitti taas kesätyöt. Ilme on, jos se edes on mahdollista, vieläkin tympeämpi kuin viime kesänä. Syöhän se naista, kun joutuu talven viettämään tyhjässä, pimeässä, kylmässä  navetassa nurmenleikkurin ja puutarhakalusteiden seurassa. Ja sitten kun vihdoin pääsee ulos, niin heinäseipään saa seurakseen.

Retropukeutuminen jatkuu edellisen kesän tavoin.
Klänninki on mukavasti laskeutuvaa, kesätuulessa kivasti hulmuavaa grimpleneä (liekö oikein kirjoitettu tuo materiaali, en viiti tarkistaa). Materiaali on siitä mukavaa, ettei se kulu puhki, ei muutu, sille ei kerta kaikkiaan tapahdu mitään laatua heikentävää. Tai ei siis ole tapahtunut ainakaan 50 vuoteen.
Huivi on tummahkon sävyistä keinokuitua. Kivasti on muuttunut, joten näyttää trendikkäästi vanhalta.
Lasit, no niiden merkkiä en tiedä, tuskin Armanit.

1310106549_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä joukkio bongattiin viime viikonlopun piipahduksella Etelä-Savoon. Juhlameiningillä taitaa olla  porukka. Materiaaleja ja muita yksityiskohtia pukeutumisesta en ehtinyt tarkentaa. Olivat sen verran juhlatuulella, etten viitsinyt häiritä joutavilla kyselyillä.  Poliisikin taisi olla joukossa. Tärkeintä tässä tuskin olikaan vaatetuksen yksityiskohdat. Hyvälle kesätuulelle oli varmaan tarkoitus ohikulkijat saattaa, ja se onnistui.

1310106594_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Oma halkojenliiteriinlappamistyylini noudattelee edellisten linjaa:

Takki Sail&Ski (vai olikohan toisinpäin), kirpparilta, 3 euroa.
Housut, CM, en löytänyt merkkiä. Lienee revennyt irti siinä samassa rytäkässä, missä näyttivät repeytyneen muutenkin vyötärönauhastaan.
Anorakin alta nuorekkaasti repsottava t-paita, merkkiä Mhy, tai ainakin sellainen painatus oli rintapielessä, pilikkipalakinto muutaman talven takaa.
Oikeaoppisesti kupeilla riippuvat rukkaset olivat kämmenpuolelta pehmeää nahkaa (!) ja ulkopuoli tummanvihreää tekstiiliä. Merkki näytti olevan SIZE 10, tai ainakaan muuta merkkiä en niistä löytänyt.

Ja sokerina pohjalla Aidot Nokian TaiFun saappaat, ja uskokaa pois, pohjassa teksti “Made in Finland”.

Siitä voi jo päätellä saappaiden iän. Vai mahtaako niissä aina niin lukea, olivatpa tehdyt vaikka tuhansien kilometrien takana.

Vanhat ovat kuitenkin!