Taas ollaan päästy siihen vaiheeseen kesää, että alkavat lehtimyyjät tuputtaa tuotteitaan.
Samana päivänä kupsahti kaksi kirjekuorellista jätepaperia luukusta.

Minäpä en ryhtynytkään silppuja liimailemaan, vaan käytin tätä tautisen hyvää nettiä. Tilaus lähti, saa nähdä toimiiko perruutus aikanaan yhtä vaivattomasti.
Pian saan tilaajalahjana pari meikkipussia, tai sen toisen nimi on nesessääri mainoksen mukaan. En tiedä olisiko pitänyt tilata se toinenkin lehti, jossa olisi tilaajalahjana ollut meikkejä. Olisi saanut täytettä uusiin pusseihin. Juuri mitään laitettavaa ei tällä hetkellä niihin ole.

Samaan rytäkkään tilasin vielä kodinkoneliikkeestä hankkimillani pisteillä mukeja ja juustohöyliä. Niitä olisi kyllä ennestäänkin, mutta voipi sitten kaksin käsin vetää kahvia mukeista ja höylätä juustoja.

Kodinkoneliikkeessä piipahdin taas. En käy kuin yhdessä liikkeessä.  Siellä myydään kodinkoneita, ja siinä on hyvät parkkipaikat. Netistä tai paperimainoksista katselen tuotteet valmiiksi. Olen heille hyvin vaivaton asiakas. Tälläkään kertaa en esittänyt kuin kaksi kysymystä: Onko tässä hyllystä ottamassani pahvilaatikossa 49 euron tulostin, ja onko mukana värikasetit. Toistaiseksi ei ole ollut mitään valittamista tuotteissa eikä palvelussakaan.

Vanha tulostin laukesi kesken tiheimmän asunnonmyynti tuoksinan.  Vaikuttaisi siltä, että taannoin ostamani uusiokasetit, joista taisin parikin postausta  tammikuun lopulla ilmoille saattaa, ovat kusaisseet koneen sisälle, ja se toimi ei!

1312973185_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämä on nimeltään juoksupaita. Se luki rekissä, josta tämän otin. En sitä muuten tietäisi. Paitaan oli kiinnitetty runsas tukko lappuja, joissa ei ollut ainuttakaan suomenkielistä sanaa.
Ainoa kotikielellä oleva teksti on punaisessa lapussa: TÄSTÄ TUOTTEESTA KASSALLA 50%.
Sen perusteella se ostopäätös tosin tuli tehdyksikin, joten suottahan siinä muuta ymmärrettävää olisi ollutkin.

Saa nähdä kuinka se alkaa juoksuttaa!