Ettei olisi jerikonruusu ruususen unessaan. No ei, mutta jr:n blogi tai päiväkirja tai miksi tuota nyt haluaa kutsua, on tainnut uinahtaa talviunille.
Ravistellaan ylös, ja kursaistaan ajan tasalle.
Siinei mene kauan!

Silloin kun olosuhteet ovat otolliset ottaen huomioon vuodenajan, on syytä käyttää hyväkseen kaikkia luonnon tarjoamia ilmaisia palveluita.
Talvi näyttää nyt parastaan. On lunta suksen alle ja avantoa uimahaluisille. Pilkkijäät antavat vielä odottaa itseään. Olen siinä asiassa Jope Ruonansuun linjoilla, että en mene ennen jäille, ennen kuin traktorin huomaan uskaltautuneen sinne.

Hiihdetty on. Avannossa käynti alkaa olla jo rutiinia. Vähän joutui taas pitkän tauon jälkeen vähän harjoittelemaan.

1327504665_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siinäpä se sitten olikin.

Tai ei ihan…
Kun laitetaan yhteen nippuun 240 vuotta elämänkokemusta, 40 vuoden tauoton, konstailematon ystävyys, 10 tuntia yhteistä aikaa, josta jonkin verran saunan lauteella, mitä siitä onkaan tuloksena?
Tyttöjen saunailta, loistava sellainen.
Aika hyvään kuntoon siinä taas saatiin asiat. Ajoissa iltapäivällä aloiteltiin ja aika aikainen oli vuorokauden aika kun tuli valmista. Nauru

Niin, ja onhan sitä osallistuttu jo pariin otteeseen tosi-tv ohjelmaan. Pudotuspeliähän se on pressanvaalikin. Siinä ei tarvitse kuitenkaan kippuroida jännityksissään kuukausitolkulla.
Pari kierrosta ja se on siinä!

Mitäpä tässä muuta,
kun piellään vaan pakkasia, luodaan lunta tarpeen mukaan, ja nautitaan oikeasta talvesta.
Kevät tulee sitten kun on sen aika…
…maaliskuussa.

1327504720_img-d41d8cd98f00b204e9800998e