Päivittely meillä päin lapsuudenmaisemissa tarkoitti ihmettelyä. Jos jotain asiaa, esimerkiksi naapurin lehmän suosilmään uppoamista tai jotain muuta yhtä raakista päiviteltiin, siinä lyötiin kämmenet yhteen ja lausuttiin äänekkäästi  “Voe herrantähen”!

Nykyisinhän päivittely on käsittääkseni asioiden ajan tasalle saattamista.  No tavallaanhan se lehmän putoaminenkin oli asioiden ajan tasalle saattamista. Varsinkin jollei sitä saatu pelastetuksi, lehmien lukumäärähän siinä päivittyi.
Tais taas vähän lähteä omille teilleen…

1327678118_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 Nyt on persimoneille, jos ne nyt niitä on, ostettu kukkapurkit. Kasvuvauhti on vähän hiipunut. Ei tule senttikaupalla uutta vartta vuorokaudessa. Saa nähdä, mitä tykkäävät, kun joutuivat eristykseen emokasviensa, vehkan ja kliivian juurilta.
Mietin tässä, mikä olisi tehokkain tapa saattaa tuleva sato markkinoille. Itsepoiminnan puolelle kallistuin. Ilmoittelen myöhemmin tällä foorumilla, milloin voi alkaa varata poiminta-aikoja.

Omat korit!

Aika pienissä ympyröissä ainakin näiden blogipäivitysten mukaan elämä pyörii. Avannon ja persimonien ympärillä.

Jospa räväyttäisi jotain sellaista, jota en ole tehnyt muutamaan vuoteen. Nimittäin ajattelin poliisilaitoksella viettää lauantain. Kai sitä huonomminkin aikaansa voi viettää… no en tiijä… vielä.

Tällä kerralla en mene poliisin kutsumana. On ihan muut kutsujat. Vierailuun ei poikkeuksellisesti (luultavasti) sisälly  peltipoliisin ottaman oman kuvan tunnistaminen.

Vieläkin ketuttaa se edellinen reissu.

http://pelakuustajerikonruusuun.vuodatus.net/blog/2004001/poliisiasia/

Aurinkoista ulkoiluviikonloppua! Cool